Journal of the Mexican Chemical Society (694 documentos)


441.-
442.-
443.-
444.-
445.-
446.-
Molecular Biology of Chili Pepper Anthocyanin Biosynthesis
Aza González, César1; Núñez Palenius, Héctor Gordon1; Ochoa Alejo, Neftalí1
1Instituto Politécnico Nacional , Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Irapuato, Guanajuato. México
[Journal of the Mexican Chemical Society, México, 2012 Vol. 56 Num. 1 Ene-Mar, Pàg. 93-98]

447.-
Oxidized Glutathione Promotes the Association of Proteins from Bean Seeds to Potato Starch
Correa, Paola1; Bernal, Lilia2; Coello, Patricia1; Martínez Barajas, Eleazar1
1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México; 2Universidad La Salle, Facultad de Ciencias Químicas, México, Distrito Federal. México
[Journal of the Mexican Chemical Society, México, 2012 Vol. 56 Num. 1 Ene-Mar, Pàg. 32-35]

448.-
449.-
450.-
451.-
Antiprotozoal activity of flavonoids isolated from Mimosa tenuiflora (Fabaceae-Mimosoideae)
Bautista, Elihú1; Calzada, Fernando2; Ortega, Alfredo1; Yépez Mulia, Lilián3
1Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Química, México, Distrito Federal. México; 2Universidad Nacional Autónoma de México, Unidad de Investigación Médica en Farmacología de Productos Naturales, México, Distrito Federal. México; 3Universidad Nacional Autónoma de México, Unidad de Investigación Médica en Enfermedades Infecciosas y Parasitarias, México, Distrito Federal. México
[Journal of the Mexican Chemical Society, México, 2011 Vol. 55 Num. 4 Oct-Dic, Pàg. 251-253]

452.-
453.-
454.-
455.-
456.-
457.-
458.-
459.-
460.-