Jugo de vegetales deshidratado por aspersion



Document title: Jugo de vegetales deshidratado por aspersion
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000017883
ISSN: 0564-6758
Authors: 1



Institutions: 1Universidad de Sonora, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Volumen: 30
Number: 6
Pages: 34-39
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Jugos,
Aspersión,
Vegetales,
Deshidratación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Juices,
Aspersion,
Vegetables,
Dehydration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).