Las enzimas de la buena mesa. Tecnología enzimática aplicada en la panificación



Document title: Las enzimas de la buena mesa. Tecnología enzimática aplicada en la panificación
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000135824
ISSN: 0187-8492
Authors: 1
Institutions: 1Gallipan S.A. de C.V, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 45
Number: 539
Pages: 66-86
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Panificación,
Enzimas,
Ingredientes
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Panification,
Enzymes,
Ingredients
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).