Aplicaciones de los productos de soya en panificación



Document title: Aplicaciones de los productos de soya en panificación
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000144314
ISSN: 0187-8492
Institutions: 1Asociación Americana de Soya, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Feb
Volumen: 45
Number: 532
Pages: 8-36
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Soya,
Alimentos,
Pan,
Propiedades funcionales,
Proteínas,
Fortificación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Soybean,
Foods,
Bread,
Functional properties,
Proteins,
Fortification
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).