Aplicaciones de los productos de soya en panificación



Document title: Aplicaciones de los productos de soya en panificación
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000146747
ISSN: 0187-8492
Year:
Season: Abr
Volumen: 45
Number: 534
Pages: 32-64
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Panificación,
Soya,
Fortificación,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Soybean,
Fortification,
Quality,
Panification
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).