Influencia del manejo de los animales antes del sacrificio en la calidad de la carne



Document title: Influencia del manejo de los animales antes del sacrificio en la calidad de la carne
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000153475
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 12
Number: 5
Pages: 12-15
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Control de calidad,
Carne,
Manejo,
Microbiología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Quality control,
Meat,
Handling,
Microbiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).