Frijoles de colores y sabores. Lo que todos debemos saber sobre su preparacion



Document title: Frijoles de colores y sabores. Lo que todos debemos saber sobre su preparacion
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000112712
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 15
Number: 2
Pages: 38-41
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química,
Medicina,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Leguminosas,
Frijol,
Preparación,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Legumes,
Bean,
Preparation,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).