Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000009993 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Lara, V1 Díaz, N López, V Muñoz, E Pérez, C Orozco, H Gómez Pliego, R Moreno Terrazas, R |
Institutions: | 1Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, Puebla. México 2Universidad Iberoamericana, México, Distrito Federal. México 3Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México |
Year: | 1994 |
Volumen: | 29 |
Number: | 1 |
Pages: | 67-68 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Resúmenes |
Approach: | Descriptivo |
Disciplines: | Biología, Química |
Keyword: | Bacterias, Química de alimentos, Alimentos, Microbiología |
Keyword: | Biology, Chemistry, Bacteria, Food chemistry, Foods, Microbiology |
Document request | |