Estudio de la implantación de la grasa de bovino (sebo) para la elaboración de una emulsión cárnica (salchicha tipo Viena)



Document title: Estudio de la implantación de la grasa de bovino (sebo) para la elaboración de una emulsión cárnica (salchicha tipo Viena)
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000020417
ISSN: 0564-6758
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
Year:
Volumen: 30
Number: 3
Pages: 11-18
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Grasas,
Embutidos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fats,
Meat,
Sausage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).