Efecto de la spirulina en el higado graso



Document title: Efecto de la spirulina en el higado graso
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000020423
ISSN: 0564-6758
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Fac Medicina; Dep Bioquimica, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 30
Number: 4
Pages: 9-11
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Hígado,
Proteínas,
Spirulina,
Fosfolípidos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Liver,
Proteins,
Spirulina,
Phospholipids
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).