Determinación de ph y actividad de agua en quesos mexicanos



Document title: Determinación de ph y actividad de agua en quesos mexicanos
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000020407
ISSN: 0564-6758
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Biología, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 29
Number: 2
Pages: 34-38
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
pH,
Aw,
Queso,
México
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Aw,
pH,
Mexico,
Cheese
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).