Análisis de riesgos, identificación y control de puntos críticos aplicado al servicio de banquetes



Document title: Análisis de riesgos, identificación y control de puntos críticos aplicado al servicio de banquetes
Journal: Revista salud pública y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000232111
ISSN: 1870-0160
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 5
Number: 4
Pages: (versiónelectrónicaenhttp://www.uanl.mx/publicaciones/respyn)-(versiónelectrónicaenhttp://www.uanl.mx/publicaciones/respyn)
Country: México
Language: Español
Document type: Monografía
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Salud pública,
Regulación sanitaria,
Manejo de alimentos,
Higiene de alimentos
Keyword: Medicine,
Public health,
Sanitary regulation,
Food handling,
Food hygiene
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).