Journal: | Revista de ciencias biológicas |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000061121 |
ISSN: | 0258-6002 |
Authors: | Ortega, O1 Granadillo, J.A Cabrera, M.C Real Del Sol, E.M Zamora, V |
Institutions: | 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba |
Year: | 1984 |
Season: | Dic |
Volumen: | 15 |
Number: | 2 |
Pages: | 237-242 |
Country: | Cuba |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, analítico |
Disciplines: | Química, Matemáticas |
Keyword: | Fermentaciones, Química de alimentos, Matemáticas aplicadas, Cuba, Yogurt, Temperatura, Tratamiento, Propiedades hidrofílicas, Pasteurización |
Keyword: | Chemistry, Mathematics, Fermentation, Food chemistry, Applied mathematics, Cuba, Yoghurt, Temperature, Treatment, Hydrophilic properties, Pasteurization |
Document request | |