Evaluacion del contenido de acidos grasos libres (nivel de lipolisis) en leche de diferentes centros productores de mantequilla



Document title: Evaluacion del contenido de acidos grasos libres (nivel de lipolisis) en leche de diferentes centros productores de mantequilla
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000084256
ISSN: 0258-6002
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 16
Number: 1
Pages: 37-40
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Leche,
Acidos grasos,
Lipolisis,
Mantequilla
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Milk,
Fatty acids,
Lipolysis,
Butter
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).