Empleo de la ultrafiltracion en la elaboracion del yogurt



Document title: Empleo de la ultrafiltracion en la elaboracion del yogurt
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000122347
ISSN: 0258-6002
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 169-174
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Yogurt,
Filtración,
Leche,
Acidez,
pH,
Industria
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Yogurt,
Filtration,
Industry milk,
Acidity,
pH
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).