La calidad de la leche cruda: su importancia para consolidar los sistemas agroindustriales lecheros locales



Document title: La calidad de la leche cruda: su importancia para consolidar los sistemas agroindustriales lecheros locales
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251595
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 51-54
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Bovinos,
Zootecnia,
Leche,
Leche cruda,
Calidad,
Agroindustria,
México
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal husbandry,
Bovines,
Milk,
Quality,
Agroindustry,
Raw milk,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).