Elaboración de un producto tipo "aspic" bajo en sodio y alto en contenido de proteína



Document title: Elaboración de un producto tipo "aspic" bajo en sodio y alto en contenido de proteína
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251405
ISSN: 0186-3231
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Instituto de Ciencias Agropecuarias, Tulancingo, Hidalgo. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 131-133
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aspic,
Sodio,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Aspic,
Sodium,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).