Efecto de tres antioxidantes en la calidad del mango de humedad intermedia durante su almacenamiento



Document title: Efecto de tres antioxidantes en la calidad del mango de humedad intermedia durante su almacenamiento
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251402
ISSN: 0186-3231
Authors: 1



Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro Interdisciplinario de Investigación para el Desarrollo Integral Regional, Santa Cruz Xoxocotlán, Oaxaca. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 125-128
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias,
Biología
Keyword: Bioquímica,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Mango,
Almacenamiento,
Antioxidantes
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Biology,
Biochemistry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Mango,
Storage,
Antioxidants
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).