Efecto de la adición de inulina en la elaboración de un queso crema untable bajo en grasa



Document title: Efecto de la adición de inulina en la elaboración de un queso crema untable bajo en grasa
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251398
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 113-115
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Biotecnología,
Inulina,
Queso crema,
Queso,
Prebióticos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Inulin,
Cheese,
Prebiotics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).