Características fisicoquímicas del yogurt elaborado con leche de vacas criollo lechero tropical



Document title: Características fisicoquímicas del yogurt elaborado con leche de vacas criollo lechero tropical
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251899
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
2

3

Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Campus Veracruz, Veracruz. México
2Universidad Veracruzana, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia, Veracruz. México
3Colegio de Postgraduados, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 89-91
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Bovinos,
Yogurt,
Calidad,
Trópico,
Leche
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Bovines,
Yogurt,
Quality,
Tropics,
Milk
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).