Uso de las gelatinas en productos congelados y panificados



Document title: Uso de las gelatinas en productos congelados y panificados
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000148408
ISSN: 0187-8492
Year:
Season: Oct
Volumen: 44
Number: 528
Pages: 53-67
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Gelatinas,
Panificación,
Estabilizadores,
Emulsificantes
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Gelatins,
Bakery,
Stabilizers,
Emulsifiers
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).