La situación del pan en América



Document title: La situación del pan en América
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000147631
ISSN: 0187-8492
Year:
Season: Mar
Volumen: 46
Number: 545
Pages: 56-71
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Industria panificadora,
América,
Pan
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Bread industry,
America,
Bread
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).