Tecnología de elaboración de quesos con ojos



Document title: Tecnología de elaboración de quesos con ojos
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000211835
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 18
Number: 5
Pages: 31-34
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Queso,
Humedad
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Cheese,
Humidity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).