Pinto, M.; Vega, S.; Pérez, N. Métodos de análisis de leche y derivados. Valdivia: UNIPRINT, 1998, 494 p. ISBN 956-2729-82-3



Document title: Pinto, M.; Vega, S.; Pérez, N. Métodos de análisis de leche y derivados. Valdivia: UNIPRINT, 1998, 494 p. ISBN 956-2729-82-3
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000211842
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Producción Agrícola y Animal, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 18
Number: 5
Pages: 56-56
Country: México
Language: Español
Document type: Reseña de libro
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche,
Análisis químico,
Productos lácteos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk,
Chemical analysis,
Dairy products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).