Evaluacion sensorial y nuevas tecnicas en helado



Document title: Evaluacion sensorial y nuevas tecnicas en helado
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000012326
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Germantown Intl, Broomall, Pensilvania. Estados Unidos de América
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 9
Number: 4
Pages: 16-18
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Técnicas,
Congelación,
Composición química,
Evaluación sensorial
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Freezing,
Ice cream,
Techniques,
Sensory evaluation,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).