Elaboración de quesos de cabra en México



Document title: Elaboración de quesos de cabra en México
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000149825
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Granja La Serpentina, Querétaro. México
Year:
Season: Jun-Jul
Volumen: 11
Number: 3
Pages: 29-38
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso de cabra,
México,
Elaboración
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Goat cheeses,
Mexico,
Elaboration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).