El suero : producto lacteo de primera clase. Primera parte : utilizacion y aprovechamiento



Document title: El suero : producto lacteo de primera clase. Primera parte : utilizacion y aprovechamiento
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000116473
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Feb-Mar
Volumen: 8
Number: 1
Pages: 7-10
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Suero de leche,
Lácteos,
Industrialización,
Usos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk whey,
Dairy products,
Industrialization,
Uses
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).