Journal: | Lácteos y cárnicos mexicanos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000013067 |
ISSN: | 0187-7666 |
Authors: | Casas, V.S1 Aguirre, M.E2 Sánchez García, M.C3 Lobato Calleros, S.O4 |
Institutions: | 1Universidad La Salle, México, Distrito Federal. México 2Universidad Iberoamericana, México, Distrito Federal. México 3Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México 4Desarrollo Integral de la Familia, México, Distrito Federal. México |
Year: | 1993 |
Season: | Dic-Ene |
Volumen: | 7 |
Number: | 6 |
Pages: | 7-12 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Descriptivo, experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Leche, Yogurt, Tratamiento térmico, Staphylococcus aureus |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Milk, Yogurt, Thermal treatment, Staphylococcus aureus |
Document request | |