Comportamiento de staphylococcus aureus con y sin dano subletal en la leche utilizada para elaborar yogurt



Document title: Comportamiento de staphylococcus aureus con y sin dano subletal en la leche utilizada para elaborar yogurt
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000013067
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
2
3
4
Institutions: 1Universidad La Salle, México, Distrito Federal. México
2Universidad Iberoamericana, México, Distrito Federal. México
3Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
4Desarrollo Integral de la Familia, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Dic-Ene
Volumen: 7
Number: 6
Pages: 7-12
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche,
Yogurt,
Tratamiento térmico,
Staphylococcus aureus
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk,
Yogurt,
Thermal treatment,
Staphylococcus aureus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).