Aspectos benéficos del uso de cultivos iniciadores en la elaboración de embutidos madurados



Document title: Aspectos benéficos del uso de cultivos iniciadores en la elaboración de embutidos madurados
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000004612
ISSN: 0187-7666
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Escuela Nacional de Estudios Profesionales - Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
Year:
Season: Abr-May
Volumen: 9
Number: 2
Pages: 27-29
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Bacterias,
Embutidos,
Maduración,
Elaboración,
Microorganismos
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Sausage,
Ripening,
Manufacture,
Microorganisms,
Bacteria
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).