Alternativa tecnologica para la elaboracion de blanqueadores de cafe estables a temperatura ambiente , usando carrageninas como estabilizante



Document title: Alternativa tecnologica para la elaboracion de blanqueadores de cafe estables a temperatura ambiente , usando carrageninas como estabilizante
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000008450
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Quimica Hercules Sa Cv, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 9
Number: 5
Pages: 33-34
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Café,
Carrageninas,
Blanqueadores,
Estabilizantes
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Coffee,
Bleaching,
Carrageenan,
Stabilizers
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).