Investigaciones sobre las influencias de diversos factores sobre la duracion de la manteca



Document title: Investigaciones sobre las influencias de diversos factores sobre la duracion de la manteca
Journal: Industria lechera
Database: PERIÓDICA
System number: 000031773
ISSN: 0046-9181
Authors: 1
Institutions: 1Hacettepe University, Ankara. Turquía
Year:
Season: Jun
Volumen: 62
Number: 675
Pages: 10-12
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Tecnología,
Almacenamiento,
Kreis-coloracion,
Mantequilla,
Peróxidos,
Preservación,
Indice de refracción
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Technology,
Butter,
Kreis coloration,
Peroxides,
Preservation,
Refractive index,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).