Evaluación de la calidad sanitaria de carne fresca expendida en supermercados de la ciudad de Salta



Document title: Evaluación de la calidad sanitaria de carne fresca expendida en supermercados de la ciudad de Salta
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000143938
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Salta, Facultad de Ciencias de la Salud, Salta. Argentina
Year:
Season: Jul
Volumen: 31
Number: 111
Pages: 40-44
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Control de calidad,
Carne,
Argentina
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Argentina,
Meat,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).