Calidad de la carne vacuna



Document title: Calidad de la carne vacuna
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000144823
ISSN: 0325-3414
Institutions: 1Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, Balcarce, Buenos Aires. Argentina
2Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires, Facultad de Veterinaria, Tandil, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 32
Number: 112
Pages: 34-35
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Resúmenes
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Calidad,
Nutrición animal
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Quality,
Animal nutrition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).