El uso de microondas para el calentamiento de alimentos



Document title: El uso de microondas para el calentamiento de alimentos
Journal: Indotécnica
Database: PERIÓDICA
System number: 000163778
ISSN: 1019-9284
Authors: 1
Institutions: 1Pennsylvania State University, Departamento de Ciencia de los Alimentos, University Park, Pensilvania. Estados Unidos de América
Year:
Season: Oct
Volumen: 8
Number: 1-3
Pages: 47-51
Country: República Dominicana
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Ciencia y tecnología
Keyword: Tecnología,
Microondas,
Alimentos,
Calentamiento
Keyword: Science and technology,
Technology,
Microwaves,
Foods,
Heating
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).