Journal: | Horticultura mexicana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000162559 |
ISSN: | 0188-9761 |
Authors: | González Aguilar, G1 Cruz, R Peregrino A Fortiz, J Wang, C.Y Báez, R |
Institutions: | 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México 2United States Department of Agriculture, Horticultural Crops Quality Laboratory, Beltsville, Maryland. Estados Unidos de América |
Year: | 1998 |
Season: | Abr |
Volumen: | 6 |
Number: | 1 |
Pages: | 56-63 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Poliaminas, Chiles pimientos, Daño, Refrigeración, Almacenamiento, Putrescina |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Polyamines, Chilling, Damage, Peppers, Storage, Putrescine |
Document request | |