Relación de los niveles de poliaminas y daño por frío en chiles pimientos preacondicionados y almacenados a bajas temperaturas



Document title: Relación de los niveles de poliaminas y daño por frío en chiles pimientos preacondicionados y almacenados a bajas temperaturas
Journal: Horticultura mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000162559
ISSN: 0188-9761
Authors: 1




Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México
2United States Department of Agriculture, Horticultural Crops Quality Laboratory, Beltsville, Maryland. Estados Unidos de América
Year:
Season: Abr
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 56-63
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Poliaminas,
Chiles pimientos,
Daño,
Refrigeración,
Almacenamiento,
Putrescina
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Polyamines,
Chilling,
Damage,
Peppers,
Storage,
Putrescine
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).