Determinación de las condiciones adecuadas para el procesamiento de papas fritas a la francesa



Document title: Determinación de las condiciones adecuadas para el procesamiento de papas fritas a la francesa
Journal: Horticultura mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000145572
ISSN: 0188-9761
Authors: 1



Institutions: 1Universidad de Sonora, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 5
Number: 3
Pages: 311-316
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Hortalizas,
Escaldado,
Congelación,
Azúcares reductores,
Peroxidasa,
Papas fritas
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Vegetables,
Blanching,
Freezing,
Reducing sugars,
Peroxidase,
French fries
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).