La función de los aditivos usados en los productos cárnicos y su relación con la salud



Document title: La función de los aditivos usados en los productos cárnicos y su relación con la salud
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000416552
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Ciencias Médicas y Nutrición Salvador Zubirán, Departamento de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Ciudad de México. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 41
Number: 3
Pages: 103-112
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Aditivos,
Productos cárnicos,
Funciones,
Nitrosaminas,
Sodio,
Hipertensión arterial
Keyword: Metabolism and nutrition,
Public health,
Additives,
Meat products,
Functions,
Nitrosamines,
Sodium,
Arterial hypertension
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).