Introduccion a la cocina mexicana



Document title: Introduccion a la cocina mexicana
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000105409
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 12
Number: 4
Pages: 17-32
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, histórico
Disciplines: Química,
Historia
Keyword: Química de alimentos,
Historia social,
México,
Cocina mexicana,
Gastronomía,
Epoca prehispánica
Keyword: Chemistry,
History,
Food chemistry,
Social history,
Mexico,
Mexican food,
Gastronomy,
Prehispanic epoch
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).