Salame cocido tipo Milán: influencia de variables de proceso en su elaboración y conservación



Document title: Salame cocido tipo Milán: influencia de variables de proceso en su elaboración y conservación
Journal: Ciencia, docencia y tecnología
Database: CLASE
System number: 000165069
ISSN: 0327-5566
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional de Entre Ríos, Facultad de Ciencias de la Alimentación, Paraná, Entre Ríos. Argentina
Year:
Season: May
Volumen: 11
Number: 20
Pages: 269-285
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Salame cocido,
Cocción,
Conservación,
Embutidos
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).