Prebióticos y probióticos usados en la industria láctea para beneficio del consumidor



Document title: Prebióticos y probióticos usados en la industria láctea para beneficio del consumidor
Journal: Biotecnia
Database: PERIÓDICA
System number: 000266351
ISSN: 1665-1456
Authors: 1
2
Institutions: 1Industria Láctea La Perla, Caborca, Sonora. México
2Universidad de Sonora, Departamento de Investigación y Posgrado en Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 8
Number: 1
Pages: 26-34
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Gastroenterología,
Lácteos,
Prebióticos,
Probióticos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Gastroenterology,
Dairy products,
Prebiotics,
Probiotics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).