Agrociencia Uruguay (125 documentos)


101.-
102.-
103.-
104.-
Duraznero: situación actual en Uruguay, Brasil y Argentina
Dini, M.1; Raseira, M. C. B.2; Valentini, G. H.3; Zoppolo, R.1
1Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Programa Nacional de Investigación en Producción Frutícola, Canelones. Uruguay; 2Embrapa, Embrapa Clima Temperado, Pelotas, Distrito Federal. Brasil; 3Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, Estación Experimental Agropecuaria San Pedro, San Pedro, Buenos Aires. Argentina
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Oct, ]

   
105.-
106.-
107.-
   
108.-
109.-
Herbage accumulation, morphological composition, and nutritive value of Paspalum notatum cv. INIA Sepé
Giorello, D.1; Sbrissia, A.2; Da Silva, S.3
1Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Programa Pasturas y Forrajes, Tacuarembó. Uruguay; 2Universidade do Estado de Santa Catarina, Lages, Santa Catarina. Brasil; 3Universidade de São Paulo, Escola Superior de Agricultura “Luiz de Queiroz”, Piracicaba, São Paulo. Brasil
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]

   
110.-
Honeydew honey production in honey bees colonies affected by the River disease in Uruguay
Nogueira, E.1; Juri, P.1; Santos, E.2; Invernizzi, C.2
1Universidad de la República, Facultad de Veterinaria, Montevideo, Montevideo. Uruguay; 2Universidad de la República, Facultad de Ciencias, Montevideo, Montevideo. Uruguay
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]

   
111.-
112.-
113.-
114.-
   
115.-
116.-
Overall situation of peach breeding
Raseira, M. C. B.1; Franzon, R. C.1
1Embrapa, Embrapa Clima Temperado, Pelotas, Distrito Federal. Brasil
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Oct, ]

   
117.-
118.-
119.-
120.-
Season of the year, the feeding and productive environment: effect on the content of casein in milk
Colzada, E.1; Bentancur, O.1; Grille, L.2; Carro, S.2; Escobar, D.3; Pelaggio, R.3; Piedrabuena, L.4; Rampoldi, C.3; Reinares, R.3; Chilibroste, P.1
1Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Paysandú, Paysandú. Uruguay; 2Universidad de la República, Facultad de Veterinaria, Montevideo, Montevideo. Uruguay; 3Laboratorio Tecnológico del Uruguay (LATU), Gerencia de Investigación Desarrollo e Innovación, Montevideo. Uruguay; 4CRI Lechero del Litoral, Paysandú. Uruguay
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]