101.- |
Avances en el estudio del amarillamiento del duraznero en las diferentes zonas productoras de Jujuy, Argentina
Curzel, V.1; Fernández, F.2; Conci, L.2; Bejarano, N.1
1Universidad Nacional de Jujuy, Facultad de Ciencias Agrarias, Jujuy. Argentina; 2Instituto de Patología Vegetal, Córdoba. Argentina
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Oct, ]
|
|
102.- |
Characterization and functioning of the strawberry innovation system in Salto
Varela, P.1; Hegedüs, P. De2; Gómez, R.3; Vicente, E.1
1Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Salto. Uruguay; 2Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Montevideo. Uruguay; 3Consultor privado, Montevideo. Uruguay
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]
|
|
103.- |
|
|
104.- |
Duraznero: situación actual en Uruguay, Brasil y Argentina
Dini, M.1; Raseira, M. C. B.2; Valentini, G. H.3; Zoppolo, R.1
1Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Programa Nacional de Investigación en Producción Frutícola, Canelones. Uruguay; 2Embrapa, Embrapa Clima Temperado, Pelotas, Distrito Federal. Brasil; 3Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, Estación Experimental Agropecuaria San Pedro, San Pedro, Buenos Aires. Argentina
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Oct, ]
|
|
105.- |
Effect of phosphites on the content of total phenols and chlorogenic acid in peach-Monilinia fructicola pathosystem
Leone, A.1; Permingeat, H.1; Mitidieri, M.2
1Universidad Nacional de Rosario, Facultad de Ciencias Agrarias, Zavalla, Santa Fé. Argentina; 2Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, Laboratorio de Fitopatología, San Pedro, Buenos Aires. Argentina
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Oct, ]
|
|
106.- |
Effects of different comercial coatings on postharvest citrus fruit quality for export
Fernández, G.1; Scaparoni, F.2; Sisquella, M.3; Pintos, P.4; Luque, E.4; Moltini, A. I.4; Lado, J.4
1Asociación Civil Unión de Productores y Exportadores de Fruta del Uruguay, Montevideo. Uruguay; 2Ejercicio libre de la profesión, Salto. Uruguay; 3Institute of Agrifood Research and Technology (IRTA), Catalunya. España; 4Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Estación Experimental Salto Grande, Salto. Uruguay
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]
|
|
107.- |
Enrique Marchesi (March 24, 1941 - February 27, 2021): passion for knowledge applied to soil management
Ernst, O.1; Quincke, A.2
1Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Paysandú, Paysandú. Uruguay; 2Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Estación Experimental INIA La Estanzuela, Colonia. Uruguay
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]
|
|
108.- |
Estimated beef cattle performance under intensive grazing systems in Uruguay
Clariget, J. M.1; Lema, O. M.2; La Manna, A.1; Perez, E.1; Banchero, G.1; Fernández, E.1
1Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Colonia. Uruguay; 2Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Treinta y Tres. Uruguay
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]
|
|
109.- |
Herbage accumulation, morphological composition, and nutritive value of Paspalum notatum cv. INIA Sepé
Giorello, D.1; Sbrissia, A.2; Da Silva, S.3
1Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Programa Pasturas y Forrajes, Tacuarembó. Uruguay; 2Universidade do Estado de Santa Catarina, Lages, Santa Catarina. Brasil; 3Universidade de São Paulo, Escola Superior de Agricultura “Luiz de Queiroz”, Piracicaba, São Paulo. Brasil
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]
|
|
110.- |
Honeydew honey production in honey bees colonies affected by the River disease in Uruguay
Nogueira, E.1; Juri, P.1; Santos, E.2; Invernizzi, C.2
1Universidad de la República, Facultad de Veterinaria, Montevideo, Montevideo. Uruguay; 2Universidad de la República, Facultad de Ciencias, Montevideo, Montevideo. Uruguay
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]
|
|
111.- |
In vitro effect of lemon essential oil and garlic extract on Monilinia fructicola growth
Mitidieri, M. S.1; Barbieri, M. O.1; Brambilla, M. V.1; Piris, E.1
1Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, Laboratorio de Fitopatología, San Pedro, Buenos Aires. Argentina
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Oct, ]
|
|
112.- |
La actividad frutícola en los Valles Templados de Jujuy, Argentina: caracterización del sector
Curzel, V.1; Paredes, M.2
1Universidad Nacional de Jujuy, Facultad de Ciencias Agrarias, Jujuy. Argentina; 2Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, Centro Regional Salta, Jujuy, Buenos Aires. Argentina
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Oct, ]
|
|
113.- |
|
|
114.- |
|
|
115.- |
Multicriteria sustainability evaluation of thirteen extensive rearing and full-cycle family livestock farming systems of Uruguay
Febrer, C.1; Dieguez, F.2; Gazzano, I.1
1Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Montevideo. Uruguay; 2Universidad de la República, Facultad de Veterinaria, San José. Uruguay
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]
|
|
116.- |
|
|
117.- |
|
|
118.- |
|
|
119.- |
|
|
120.- |
Season of the year, the feeding and productive environment: effect on the content of casein in milk
Colzada, E.1; Bentancur, O.1; Grille, L.2; Carro, S.2; Escobar, D.3; Pelaggio, R.3; Piedrabuena, L.4; Rampoldi, C.3; Reinares, R.3; Chilibroste, P.1
1Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Paysandú, Paysandú. Uruguay; 2Universidad de la República, Facultad de Veterinaria, Montevideo, Montevideo. Uruguay; 3Laboratorio Tecnológico del Uruguay (LATU), Gerencia de Investigación Desarrollo e Innovación, Montevideo. Uruguay; 4CRI Lechero del Litoral, Paysandú. Uruguay
[ Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 1 Jun, ]
|
|