Spirulina (Arthrospira): An edible microorganism: A review



Document title: Spirulina (Arthrospira): An edible microorganism: A review
Journal: Universitas scientiarum
Database: PERIÓDICA
System number: 000242778
ISSN: 0122-7483
Authors: 1

2
3
Institutions: 1Pontificia Universidad Javeriana, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
2Universidad de La Salle, Facultad de Ingeniería de Alimentos, Bogotá. Colombia
3Universidad Nacional de Colombia, Departamento de Ingeniería Química, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 8
Number: 1
Pages: 7-24
Country: Colombia
Language: Inglés
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Algas,
Biología celular,
Química de alimentos,
Spirulina,
Arthrospira,
Alimentos,
Composición química,
Ultraestructura
Keyword: Biology,
Chemistry,
Algae,
Cell biology,
Food chemistry,
Spirulina,
Arthrospira,
Foods,
Chemical composition,
Ultrastructure
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).