Variaciones en la cinetica de crecimiento de lactobacillus bulgaricus y streptococcus thermophilus durante la elaboracion de yogurt



Document title: Variaciones en la cinetica de crecimiento de lactobacillus bulgaricus y streptococcus thermophilus durante la elaboracion de yogurt
Journal: Universidad y ciencia
Database: PERIÓDICA
System number: 000100233
ISSN: 0186-2979
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Juárez Autónoma de Tabasco, Villahermosa, Tabasco. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 3
Number: 5
Pages: 5-21
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Bacterias,
Biología celular,
Crecimiento,
Cinética,
Medios de cultivo,
Yogurt,
Lactobacillus bulgaricus,
Streptococcus thermophilus
Keyword: Chemistry,
Biology,
Fermentation,
Food chemistry,
Bacteria,
Cell biology,
Growth,
Kinetics,
Culture media,
Yogurt,
Lactobacillus bulgaricus,
Streptococcus thermophillus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).