Optimización de las condiciones de obtención y almacenamiento de pulpa de membrillo para posterior elaboración de dulce



Document title: Optimización de las condiciones de obtención y almacenamiento de pulpa de membrillo para posterior elaboración de dulce
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000127948
ISSN: 0253-9276
Authors: 1




Institutions: 1Instituto de Ingeniería Química, Montevideo. Uruguay
Year:
Volumen: 12
Number: 1
Pages: 55-60
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pectina,
Elaboración,
Dulce,
Membrillo,
Pulpa
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Pectin,
Manufacture,
Jam,
Quince,
Pulp
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).