Deshidratacion del ajo i. Mecanismos de secado en las diferentes fases del proceso



Document title: Deshidratacion del ajo i. Mecanismos de secado en las diferentes fases del proceso
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000065059
ISSN: 0253-9276
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 7
Number: 1
Pages: 59-65
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Ingeniería,
Biología
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Ingeniería química,
Angiospermas,
Ajo,
Deshidratación,
Secado,
Mecanismos,
Allium sativum,
Liliaceae
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Biology,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Chemical engineering,
Angiosperms,
Garlic,
Dehydration,
Drying,
Mechanisms,
Allium sativum,
Liliaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).