Contenido de pectinas y caracter reologico de mermeladas y pulpas de frutas camagueyanas



Document title: Contenido de pectinas y caracter reologico de mermeladas y pulpas de frutas camagueyanas
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000057153
ISSN: 0253-9276
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Camagüey, Camagüey. Cuba
Year:
Volumen: 3
Number: 3
Pages: 27-46
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química,
Física y astronomía
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Mecánica,
Frutas,
Mermelada,
Pectinas,
Pulpa,
Reología
Keyword: Chemistry,
Physics and astronomy,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Fruits,
Marmalade,
Pectins,
Pulp,
Rheology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).