Cambios en el jugo de toronja durante el proceso de produccion de concentrado. Iii. Constituyentes volatiles



Document title: Cambios en el jugo de toronja durante el proceso de produccion de concentrado. Iii. Constituyentes volatiles
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000065056
ISSN: 0253-9276
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 7
Number: 1
Pages: 41-46
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Química industrial,
Ingeniería química,
Toronja,
Jugos,
Constituyentes volatiles,
Rutaceae
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Chemical engineering,
Grapefruit,
Juices,
Constituents-volatile,
Rutaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).