Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000009991 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Arias, H1 Castillo, J Barron Hoyos, J.M García Salcedo, J.J García Saucedo, P.A Cárdenas López, J.L Sanmiguel Salazar, M.F |
Institutions: | 1Universidad de Sonora, Hermosillo, Sonora. México 2Universidad Autónoma de Sinaloa, Culiacán, Sinaloa. México 3Universidad Autónoma de Coahuila, Facultad de Medicina, Torreón, Coahuila. México |
Year: | 1994 |
Volumen: | 29 |
Number: | 1 |
Pages: | 62-64 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Resúmenes |
Approach: | Descriptivo |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Arsénico, Alimentos, Toxicología |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Foods, Arsenic, Toxicology |
Document request | |