Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000009992 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Díaz, R1 Sivoli, R Morales, O.G Montejano, J.G San Germán, E Chel Guerrero, L.I Martínez Padilla, L.P Arriaga Orihuela, R.M |
Institutions: | 1Instituto Nacional de Investigaciones Agrícolas, Durango. México 2Instituto Tecnológico y de Estudios Superiores de Monterrey, Querétaro. México 3Universidad Autónoma de Yucatán, Facultad de Ingeniería Química, Mérida, Yucatán. México 4Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México |
Year: | 1994 |
Volumen: | 29 |
Number: | 1 |
Pages: | 64-67 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Resúmenes |
Approach: | Descriptivo |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Reología, Alimentos |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Foods, Rheology |
Document request | |