Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000009984 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Basave, M.V1 Tamayo, P.M Carvajal, M.E Pérez Rubio, V Sánchez Ochoa, M.L Carrillo López, A Avena Bustillos, R.J Rivera Domínguez, M |
Institutions: | 1Universidad de Sonora, Hermosillo, Sonora. México 2Universidad Autónoma de Sinaloa, Culiacán, Sinaloa. México 3Universidad Simón Bolívar, México, Distrito Federal. México 4Instituto Tecnológico de Culiacán, Culiacán, Sinaloa. México 5Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México |
Year: | 1994 |
Volumen: | 29 |
Number: | 1 |
Pages: | 26-31 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Resúmenes |
Approach: | Descriptivo |
Disciplines: | Química, Agrociencias |
Keyword: | Química de alimentos, Frutales, Hortalizas, Frutas, Vida de anaquel, Procesamiento |
Keyword: | Chemistry, Agricultural sciences, Food chemistry, Fruit trees, Vegetables, Fruits, Processing, Shelf life |
Document request | |